Infrastruktur

Servere

baxit leverer servere, der er specielt udviklet til brug i mindre virksomheder. Serverne produceres af kendte, internationale mærkevareproducenter. Et af de mest solgte fabrikater er Hewlett-Packard, som leverer alle slags IT-udstyr til virksomheder i alle størrelser.

baxit er dedikeret til små og mellemstore virksomheder, og derfor leveres servere ofte installeret med Windows Small Business Server.

Windows Small Business Server er særdeles velegnet som server-operativsystem i virksomheder med optil 75 medarbejdere, fordi man i én samlet pakke får operativsystem, mailserver (Microsoft Exchange) og databaseserver Microsoft SQL Server. Mailserveren danner grundlag for intern og ekstern elektronisk kommunikation, og Microsoft SQL Server benyttes typisk i forbindelse med kundedatabaser og økonomisystemer. Derudover giver Windows Small Business Server en lang række fordele i form af central sikkerhedskopiering, central styring af brugere, printere, computere samt central opsætning af adgangsrettigheder og IT-politikker.