IT til din virksomhed

baxit tilbyder at være den IT-chef du ikke har.

Der kan være mange gode grunde til, at små og mellemstore virksomheder ikke ansætter en IT-chef. Selv for solide virksomheder, der har råd til at ansætte en dygtig IT-chefmedarbejder, vil det være meget svært at fastholde vedkommende i stillingen. Der vil ganske enkelt mangle opgaver med ‘kød på’, og medarbejderen vil derfor ret hurtigt søge sig en anden stilling.

I en del virksomheder er løsningen derfor at lade f.eks. regnskabschefen overtage ansvaret for IT-området. Mange gange er det en fornuftig beslutning, da det oftest er i regnskabsafdelingen man udnytter IT allermest intenst.

Regnskabschefen vil sjældent betragte IT-området som mere end endnu en opgave der skal løses. Virksomheden kommer derfor let til at mangle den IT-drivkraft, som kan tænke forretning og konkurrencefordele ind i IT-løsningerne.

baxit betjener virksomheder i mange forskellige brancher. Derfor kan vi inspirere og videregive gode ideer fra den ene virksomhed til den anden – naturligvis altid med fuld anonymitet.

Lad os indgå en aftale om en fast månedlig indsats – så er du sikker på, at server, netværk og arbejdsstationer altid er opdaterede og sikret mod trusler som f.eks. virusangreb. Og du opnår det IT-mæssige ‘pust’ som kan være med til at skubbe din virksomhed fremad.